Szentendre Kozmetika, Álomszép Stúdió

Elérhetőségek

Hargitaine-Bognar-Jolan

Álomszép Stúdió

2000 Szentendre

Dózsa György út 11/a.
I. emelet 3.

Dr. Hargitainé Bognár Jolán

+36/20-398-7455

Legnépzserűbb szolgáltatások

Arckezelések, mezoterápia

Arckezelések, derma roller Arckezelések, derma roller

DERMA-ROLLERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS SKINDRAINER KÉSZÜLÉKKEL ÉS 24K ARANNYAL

A bőr felső, elhalt rétegeit mikro-tűs eljárással megnyitjuk és a hatóanyagokat közvetlenül a mélyebben lévő, élő szövetstruktúra felé irányítjuk.

A mikro-tűs hengerléssel a felső, elhalt hámrétegen apró mikrosérüléseket okozunk, ezzel a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk és beindul egy természetes, bőrregenerációs folyamat.

Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pólusok, hegek halványodnak, eltűnnek. Megindul a sejtosztódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító mechanizmusa, a fokozódó kollagén termelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége: az eredmény: simább, fiatalosabb, kipihentebb arc!!

Az eljárás hatóanyagaiként a minőségi, hosszú távú hatást kifejtő, mezoterápiából már jól ismert, anyagok felhasználása indokolt. A négyzetmilliméterenként 8-10 apró tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek, a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának bekapcsolásával megindul egy lassú, természetes átalakulás, a kollagén termelődés 300-400%-al fokozódik. Kúraszerűen alkalmazva a bőr megfiatalodik, a bőrhibák, pattanásos hegek, tág pórusok, májfoltok, ráncok látványosan halványulnak, illetve eltűnnek.

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK

Mi a tű nélküli mezoterápia (elektroporáció)?

Egy olyan eljárás, amely során az elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőröd felszíntől a mélyebb rétegek felé, amelyeken keresztül felszívódik a hatóanyag és egyenesen a bőr sejtjeibe jut - épp oda, ahol hatniuk kell. Ezért érhetünk el valóban látványos szép eredményeket a különböző kezeléseknél. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging-, és hajkezeléseknél, pigmentfolt halványításnál, szemkörnyék kezelésnél is!

A Nobel-díjas felfedezés alapján kifejlesztett professzionális kezelési eljárás a tűvel végzett mezoterápiával ellentétben egyáltalán nem fájdalmas, nem keletkeznek bevérzések a bőrön, ezért nem kell napokig kényszerpihenőt tartani és nem akadály a tűfóbia sem, mert senkit nem szurkálunk!

A beavatkozás allergia- és mellékhatás mentes, amely során analitikai tisztaságú, steril és bőrbarát anyagok jutnak egyenesen a sejtekbe. Ezt eddig még egyetlen eljárás sem tette lehetővé!

1. Az elektromos impulzusok alkalmasak érzékeny, normál bőr kezelésére, javítja az anyagcserét, vitalizálja és frissíti az arcbőrt., gyorsítja a mélyebb tápanyag felvételt
2. Az infra sugarak hatására lazul a kötőszövet, fokozódik a vérkeringés- alkalmas zsíros és normál bőr kezelésére, csökkenti a duzzanatokat (ödéma)
3 Vibráció:hullám és nyirok masszázs olyan sejtreakciót okoz ami serkenti a belső salaktalanítást, fellazítja az összetapadt sejtstruktúrákat, fokozza a bőrregenerációt

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
- ARC
- NYAK
- DEKOLTÁZS
- MELL
- FENÉK
- KAR

DERMA -ROLLER KEZELÉS REZGŐFEJES FÉNYTERÁPIÁVAL

A DERMA-ROLER HATÁSAI A BŐRRE
- Felgyorsítja a vérkeringést
- Nagymértékben fokozza a hatóanyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe
- Serkenti a kolagén rostok termelődését,amelynek hatására a bőr több vizet képes megkötni
- Halványítja a ráncokat, a bőr rugalmassá, feszessé, fiatalabbá, ragyogóbbá válik
- Összehúzza, finomítja a kitágult pórusokat

A KÉK ÉS A PIROPS FÉNY HATÁSA A REZGŐFEJES DERMA-ROLLERNÉL

A 405 nm KÉK fény bőrmegújító hatása tökéletes az aknés, gyulladt, heges, sebhelyes bőrtípusoknál. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatású. Normalizálja a faggyúkiválasztást. A kezelés puhává, simává, hegmentessé teszi a bőrt.

A 633 nm PIROS fény regeneráló hatású, gyorsítja a sejtképződést. Megerősíti a bőr védelmét a külső hatásokkal szemben. Serkenti a sejtanyagcserét, a kollagén és az elasztin szintézist. A kezelés fiatallá, bársonyossá, üdévé teszi a fáradt, megereszkedett bőrt.

Álomszép Stúdió Szentendrei Kozmetika térkép


Álomszép Stúdió nagyobb térképen való megjelenítése