Szentendre Kozmetika, Álomszép Stúdió

Elérhetőségek

Hargitaine-Bognar-Jolan

Álomszép Stúdió

2000 Szentendre

Dózsa György út 11/a.
I. emelet 3.

Dr. Hargitainé Bognár Jolán

+36/20-398-7455

Legnépzserűbb szolgáltatások

Kozmetika blog

Mindenki karcsú és feszes testet szeretne magának, de sajnos az idő nem a mi javunkra dolgozik. Az alakformálás fogyasztás nem egyszerű folyamat, vagy eddig azt gondoltuk, de ma már teljesen más a helyzet. A Jamutron típusú készülékekkel szenvedés nélkül szabadulhatunk meg fölösleges kilóinktól és lehetünk csinosak. A készüléket a megfelelő frekvenciára állítva a zsírsejteket gyorsabb anyagcserére késztetjük, ezzel jelentős súlycsökkenést elérve.

Legtöbb nő szeretne végleg megszabadulni a kellemetlen szőrzettől, hiszen a mai világunkban a kivillanó szőrszálak nem éppen számítanak harmonikusnak és esztétikusnak.  A szőrtelenítésnek számos módjai, módszerei vannak, de legtöbbnek van egy hibája, miszerint nem véglegesek. A végleges szőrtelenítés nagyszerű lehetőség, amely megoldja a hölgyek e problémáját. Valljuk be, minden nő szeretne szép és vonzó lenni, de néha ez igen megterhelő, nem mindig sikerül a maximális hatást elérni és az ilyen lehetőségek nagyon jól fognak.

Az idő az megállíthatatlan, ezért mindenki fölött majd eljár. Fiatalként bizony keveset gondolunk arra, hogy egyszer mi is megöregszünk, de az idő mindenkivel kegyetlen és a bőrünk makulátlansága sem örök. Ha úgy látjuk, már arcunk nem a régi fényében ragyog nem kell megijedni, hiszen olyan modern megoldások vannak, amivel életre lehet kelteni a bőrünket.

Egyre hatékonyabb megoldások születnek a bőr fiatalon tartására, feszesítésére, hogy mindenki a lehető legjobban érezhesse magát a bőrében. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés testre és arca széles körben bizonyított, hiszen a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálásával, a kezelések eredményessége is fokozódik.

Mindenki karcsú, feszes testet szeretne és a jövőben mindez nemcsak egy álom, hanem valósággá is válhat. A kavitációs zsírbontás egyedülálló megoldás, hiszen az ultrahang keltette buborékok véglegesen megsemmisítik a zsírsejtek falait, gyakorlatilag a zsírleszíváshoz hasonló eredményt elérve.

Álomszép Stúdió Szentendrei Kozmetika térkép


Álomszép Stúdió nagyobb térképen való megjelenítése