Szentendre Kozmetika, Álomszép Stúdió

Elérhetőségek

Hargitaine-Bognar-Jolan

Álomszép Stúdió

2000 Szentendre

Dózsa György út 11/a.
I. emelet 3.

Dr. Hargitainé Bognár Jolán

+36/20-398-7455

Legnépzserűbb szolgáltatások

Rendkívül hatékony a kavitációs zsírbontás

Rendkívül hatékony a kavitációs zsírbontás Rendkívül hatékony a kavitációs zsírbontás

Mindenki karcsú, feszes testet szeretne és a jövőben mindez nemcsak egy álom, hanem valósággá is válhat. A kavitációs zsírbontás egyedülálló megoldás, hiszen az ultrahang keltette buborékok véglegesen megsemmisítik a zsírsejtek falait, gyakorlatilag a zsírleszíváshoz hasonló eredményt elérve.

Nemcsak ideig-óráig lehetünk büszkék alakunkra, mert a zsírsejtek roncsolásával végleges eredményt biztosít. Ki ne szeretne pillanatok alatt karcsú lenni, hogy a zsírpárnákkal járó kellemetlenségek végleg eltűnjenek?

A kavitációs zsírbontás előnyei

A kavitációs zsírbontás során nem tapasztalható fájdalom, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg és tulajdonképpen kockázat sem. Hatékony megoldás a narancsbőr elleni harcban is, amely ma már a nők legnagyobb ellensége. Az ultrahangos kavitációs zsírbontás az esztétika területén új módszer, és a leghatékonyabbak között szerepel. Végre egy megoldás, amely nem koplalással és kimerítő testmozgással jár, hanem valóban egyszerű és hatékony. Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később.

Álomszép Stúdió Szentendrei Kozmetika térkép


Álomszép Stúdió nagyobb térképen való megjelenítése