Szentendre Kozmetika, Álomszép Stúdió

Elérhetőségek

Hargitaine-Bognar-Jolan

Álomszép Stúdió

2000 Szentendre

Dózsa György út 11/a.
I. emelet 3.

Dr. Hargitainé Bognár Jolán

+36/20-398-7455

Legnépzserűbb szolgáltatások

Rádiófrekvenciás zsírbontás

Rádiófrekvenciás zsírbontás Rádiófrekvenciás zsírbontás

Teljeskörű test és arc kezelések. Egyedülálló hatás, gyors eredmények!

Hexapoláris (hatpólusú) rádiófrekvenciás berendezés alakformálásra és arcfiatalításra. Alakformálás és arcfiatalítás BOM rádiófrekvenciás berendezéssel.

Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el az alakformálásban és az arcfiatalításban, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

A rádiófrekvenciás zsírbontás kKülönlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik.

A rádiófrekvenciás zsírbontás működési elve

Rádiófrekvenciás zsírbontásA rádiófrekvenciás kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. Hatására a bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

Az elérhető eredmények szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy a rádiófrekvenciás energia bevitele milyen formában és milyen technikai színvonalon történik. A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer.

A berendezés hexapoláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, mely tulajdonképpen egy kétszeres tri-poláris rendszer továbbfejlesztéséből származik, kihasználva a hat elektróda  kombinációinak minden technológiai előnyét. Az egymás melletti és az egymással szembeni pólusok távolságának különbözőségéből eredően az RF energia koncentráltsága, eloszlási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának. Nem feledkezhetünk meg egy fontos fejlesztésről; a rádiófrekvenciás kezelőfej vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lett ellátva. Ez a kölcsönös szinergia hatás nagymértékben hozzájárul a legjobb kezelési eredmények eléréséhez, sőt kellemes mentális hatáskomponensekkel egészíti azt ki.

Rádiófrekvenciás zsírbontásRádiófrencenciás zsírbontás kezelési lehetőségei

- Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás,
- Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
- Bőrfeszesítés, bőrszépítés
- Arcfiatalítás, Collagén rekonstrukció

BRILIÁNS TECHNOLÓGIA, A LEGJOBB HATÁS ELÉRÉSÉHEZ

A rádiófrekvenciás zsírbontás háromféle fejjel történik:

    Nagyméretű kezelőfej: has, fenék, combok kezeléséhez
    Közepes méretű kezelőfej: karok, toka, orca
    Kisméretű kezelőfej: tagolt arcterületek, szemkörnyék, fejbőr

BOM rádiófrekvenciás berendezés alakformálásra, arcfiatalításra

A kezelőfejek optimális választási lehetőséget kínálnak a különböző testterületek kényelmes kezeléséhez. A kezelőfejek méretei egyúttal meghatározzák a behatolási mélység tartományát is. Azonban a berendezés tökéletesre hangolt computere modulációs technológiával lehetőséget ad a behatolási mélység befolyásolására. A hatás kiteljesítése érdekében a kezelőfejek (kisméretű kivétel) vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lettek ellátva.

A BOM-CENTER rendkívül felhasználóbarát, automatizált computeres rendszerei által precízen és könnyen kezelhető. Nemcsak az esztétikai problémák tüneteire hat, hanem azok kiváltó okait is egyaránt kezeli. A kezelés nem invazív, teljesen biztonságos, az összes bőrszín és bőrtípus esetén alkalmazható. A kezelési folyamat egyszerű, a kezelési érzet egyedülállóan komfortos.

A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot.

Rádiófrekvenciás zsírbontás általános ellenjavallatok

    keringési rendellenesség
    beültetett pacemaker, defibrillátor egyéb elektromágneses eszköz
    beültetett idegen test a kezelendő terület alatt (izületpótlás, kapcsok, ortopédiás eszköz)
    hasi sérv
    máj-vagy veseelégtelenség
    hasnyálmirigy gyulladás
    cukorbetegség
    vérzékenység
    AIDS, HIV fertőzés, daganatos betegség
    terhesség, vagy szoptatás

A bőrrel kapcsolatos ellenjavallatok

    ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz, psoriasis, ekcéma
    hajszálértágulat, kötőszöveti rendellenesség
    pigmenthiányos betegség
    fényérzékenységet okozó anyagok használata

Álomszép Stúdió Szentendrei Kozmetika térkép


Álomszép Stúdió nagyobb térképen való megjelenítése