Szentendre Kozmetika, Álomszép Stúdió

Elérhetőségek

Hargitaine-Bognar-Jolan

Álomszép Stúdió

2000 Szentendre

Dózsa György út 11/a.
I. emelet 3.

Dr. Hargitainé Bognár Jolán

+36/20-398-7455

Legnépzserűbb szolgáltatások

Ránctalanítás, face lifting, fotorejuvenáció, bőrfiatalítás

Face lifting Face lifting

RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK

1. FACE-LIFTING

A kezelésnél az anyagcsere folyamatokat serkentjük és mikroáram segítségével, relaxálva végezzük el a szövetek és az arc izmainak stimulálását. A ráncokra oly módon hat, hogy az arc izmai és a felettük megereszkedett bőrfelület visszakerül az eredeti helyére és az eredeti feszültségi állapotába. Az arc kisimul és megszépül. A kezeléseket először az arc egyik oldalán végezzük el és a tükörben már az első alkalommal látható a különbség.

2. FOTOREJUVENÁCIÓ (Bőrfiatalítás)

fotorejuvenacio-alakA kezelés a szervezet természetes biológiai folyamatainak erősítésével fejti ki ránctalanító és feszesség fokozó hatását. A fényenergiával kezelt sejtek meggyorsult sejtosztódásukkal, fokozódó kollagén termeléssel és elasztikus szövetből és kollagénből álló szintézist gerjesztenek, így a ráncok kiemelkednek, a vonások kisimulnak.

A fototermolizises fényenergiával kezelt sejtek kitűnnek meggyorsult sejtosztódásukkal, a megemelkedett kollagéntermeléssel az elasztikus szövetből + kollagénből álló szintézist gerjesztenek.

Klinikai vizsgálatok kimutatták (Van Breughel 1992 ), hogy a sejtosztódás és a kollagéntermelés csak közepes intenzitás és exponálási idő mellett stimulálható hatásosan. A CRISTAL-512 géppel elérhető intenzitások, hullámhosszok tökéletesen megfelelnek ennek a kritériumnak, kiválóan fokozzák a kollagéntermelést és ezzel igen eredményesek a bőrkép fiatalításában. Elasztikus, rugalmas szövetek jönnek létre, a ráncok kiemelkednek, a vonások kisimulnak, a bőrkép teljesen megváltozik. A hegekhez hasonlóan a szövetekben a meglévő kollagén és elasztin rostok megújulnak, fokozódik az új rostok termelődése.

Aknés, gyulladt arcbőr kezelés:

Akné akkor keletkezik, ha a szőrtüsző nyílása valamely okból elzáródik és nem tud önmagától kitisztulni. A bennragadt szennyeződésben lévő baktériumok a zárt térben intenzívebben kezdenek el szaporodni, miközben a szervezet saját immunrendszere megpróbálja leküzdeni őket -ebből fertőzés, gyulladás alakul ki. Amíg a bakteriális aktivitás tart, a gyulladás fennmarad és ezzel elterjednek az aknék is. A CRYSTAL-512 géppel az aknék jól kezelhetők a fototermolizis során az elnyelődő széles spektrumú intenzív fény oxigén atomokat szabadít fel. Ez a gázállapot-változás pusztító hatással van a baktériumokra így a gép rekord sebességgel, hatásosan küzdik le a gyulladásokat. Kizárólag baktériumokra korlátozódik és semmilyen károsító hatással nincs a környező szövetekre.

FOTOREJUVENÁCIÓ

Álomszép Stúdió Szentendrei Kozmetika térkép


Álomszép Stúdió nagyobb térképen való megjelenítése