Szentendre Kozmetika, Álomszép Stúdió

Elérhetőségek

Hargitaine-Bognar-Jolan

Álomszép Stúdió

2000 Szentendre

Dózsa György út 11/a.
I. emelet 3.

Dr. Hargitainé Bognár Jolán

+36/20-398-7455

Legnépzserűbb szolgáltatások

Végletes szőrtelenítés fototermolízissel

A végleges szőrtelenítés legmodernebb és leghatásosabb módszere a fototermolízis. A fototermolízis kezelés a végleges szőrtelenítés mellett más célokra is alkalmazzuk szalonunkban. A fototermolízis rendkívül hatásos az Ön bőrének és egészségének karbantartásához. A végleges szőrtelenítéshez a CRYSTAL-512 GEM fototermolizises gépet használjuk.

CRYSTAL-512 GEM fototermolizises gép

Az IPL technológiával működő villanófényes készülékek közül az egyik leghatásosabb készülék az úgynevezett  GEM (geometrical energy management) fototermolizis alapján működő CRYSTAL-512. A gép 450-1100nm hullámhosszak közötti kontrollált, nagy energiájú, 20kv-os villanófényt bocsát ki. A fototermolizis nem koherens (lézer) fényt használ, hanem egy diffúz, szórt fényt. A korábbi IPL technikákkal szemben ez a modern technológia alkalmazás kordában tartja a kibocsátott energiát és ennek következtében az égéses sérülések előfordulásának kockázata minimalizálódik. Mivel az energia a teljes impulzus alatt egyenletesen oszlik el, a hatásos impulzus így lényegesen hosszabb és jobban kihasználható. A speciális számítógépes vezérlésnek köszönhetően a GEM technológia gépei a fényvillanás energiáját a bőrfelület alatt, 4 mm mélységben egy egyenletes sík mentén adják le ott, ahol a kozmetológia témakörébe tartozó problémák találhatók. A készülék a korábban használt fényterápiás kezelésekkel szemben nem okoz bőrirritációt.

Végletes szőrtelenítés fototermolízissel

Alkalmazási területek

Végletes szőrtelenítés fototermolízissel

Végleges szőrtelenítés

A készülék éppen ott összpontosítja a szélessávú energiát, ahol a szőrtermelésért felelős sejtek találhatóak a bőrben. A végleges szőrtelenítés kezelés során a sötét területek nyelik el a legtöbb energiát. A szőr növekedéséért felelős, melaninban gazdag mátrix sejtek alkotják a legsötétebb területet, így a mátrix sejtek a fény és a hő hatására kicsapódnak, kocsonyásodnak, majd elhalnak. A fototermolízissel végzett végleges szőrtelenítés 100%-os eredményt hoz.

Végleges szőrtelenítés

Fotorejuvenáció

A kezelés a szervezet természetes biológiai folyamatainak erősítésével fejti ki ránctalanító és feszesség fokozó hatását. A fényenergiával kezelt sejtek meggyorsult sejtosztódásukkal, fokozódó kollagéntermeléssel és elasztikus szövetből és kollagénből álló szintézist gerjesztenek, így a ráncok kiemelkednek, a vonások kisimulnak.

fotorejuvenáció

Öregségi foltok, pigmentációs zavarok

A hő- és a fényenergiát a szervezet saját meleninja elnyeli, majd hővé alakítja át, ami a melenin molekulák széteséséhez vezet. Több kezelésből álló kúra esetén a foltok halványulnak,majd teljesen eltünnek.

öregségi foltok

Rosacea kezelése

A bevitt fényenergiát a vörös vértestekben lévő hemoglobin elnyeli. A felszabaduló energia megbontja a lerakódás szerkezetét, mozgásba hozza a vértestecskéket, amelyek elveszítik összetartásukat és a véráramba visszakerülve az elszíneződés fokozatosan eltűnik.

Rosacea kezelése

Gombás bőr és köröm kezelése

A fototermolízis kezelés rendkívül jó eredményeket hoz a gombás eredetű problémáknál. Néhány alkalom után már látható a kezelés eredménye.

labgomba

Álomszép Stúdió Szentendrei Kozmetika térkép


Álomszép Stúdió nagyobb térképen való megjelenítése